Bedrijven

Ons opleidingsaanbod aan bedrijven:

Cursus Hulpverlener

Na een volledige opleiding 'Hulpverlener' van 16 uren krijgt de cursist, na het slagen in de testen, het getuigschrift 'Hulpverlener'. De opleiding omvat 16 uren waarin de cursisten aanleren om accuraat en adequaat te reageren bij incidenten.

Meer info

Jaarlijkse Bijscholing Hulpverlener

De jaarlijks verplichte bijscholing omvat 4 uren theoretische en praktische opleiding conform de laatste richtlijnen. Het attest verlengt de geldigheid van het basisgetuigschrift hulpverlener met 1 jaar.

Meer info

Andere cursussen

U heeft voldoende hulpverleners in het bedrijf maar u wil iedereen leren reanimeren? Dat kan met de bijkomende verkorte opleiding Basic Life Support Volwassenen + AED waarbij de deelnemers in een 4 uur durende opleiding leren reanimeren met het gebruik van een AED-toestel (Automatische Externe Defibrillator).

Voor meer informatie of voor het vastleggen van een cursus kan u ons contacteren via het aanvraagformulier. U kan steeds rekenen op een degelijke opleiding en begeleiding van uw personeel! Indien u zelf geen cursus wenst in te richten, kan u uw medewerkers ook inschrijven in de open opleidingen. Meer informatie hierover vindt u bij de opleidingskalender.