Reanimatie volwassene + gebruik AED - za 17/2 13h30 Tiegem

Beschrijving: 
3 uur durende opleiding voor het aanleren van de reanimatie bij een volwassen persoon met het gebruik van een AED toestel. Tijdens deze opleiding worden de basisregels van eerste hulp meegegeven, hoe een goede alarmering te doen naar de hulpdiensten, het herkennen van een slachtoffer met een ademhalings- en hartstilstand, het opstarten van de reanimatie tot de aankomst van de hulpdiensten met eventueel gebruik van een AED-toestel, een ademend persoon in stabiele zijligging leggen. Iedere deelnemer ontvangt een attest na afloop. Deze opleiding telt mee voor 3 bijscholingsuren voor het attest hulpverlener (bedrijfshulpverlener). Deelnemen kost 12,50€ per persoon, vraag naar de groepskorting vanaf 4 personen.
Datum: 
zaterdag, 17 februari, 2018 - 13:30 tot 16:30
Uiterste inschrijvingsdatum: 
17/02/2018
Locatie: 
Vergaderzaal Brasserie 't Smeske, Okkerdries 2, Anzegem-Tiegem
Prijs: 
12.50€ (inclusief BTW)
Taal: 
Nederlands
Min. aantal deelnemers: 
5
Max. aantal deelnemers: 
12
Gegarandeerd: 
Ja
Volzet: 
Nee
Alle opleidingen kunnen ook op locatie gegeven worden: op het werk, op school of gewoon bij u thuis!
Studenten kunnen bij LIFEGUARD, op vertoon van een geldige studentenkaart, steeds rekenen op een korting van 20 % op alle open opleidingen. Gebruik promocode STUDENT20 bij inschrijving. Niet cummuleerbaar met andere kortingen.
Groepskortingen mogelijk! Of kies voor een LIFEGUARD creditspakket! Niet cummuleerbaar met andere kortingen of acties.
Vaste klanten kunnen bij LIFEGUARD credits kopen. Het creditssysteem biedt voordelen aan particulieren en bedrijven die op regelmatige basis deelnemen aan open opleidingen. Hoe groter het aangekochte aantal credtis, hoe groter de korting. U krijgt na betaling van het creditspakket een aantal promocodes om in te vullen bij online inschrijving. Niet cummuleerbaar met andere kortingen. Meer info via info@lifeguard.be.
Wij werken met digitale facturatie: u ontvangt uw factuur via e-mail, vervolgens kan u online betalen of via overschrijving.
U kan zich online inschrijven voor onze open opleidingen via het inschrijvingsformulier.
Het minimum aantal deelnemers om een opleiding te laten doorgaan, is bereikt voor de opleidingen aangeduid als "gegarandeerd".
Binnenkort maken wij de opleidingsdata bekend voor het najaar 2017 (regio Gent, Dendermonde, Beveren-Waas, Aalst, Lier, Brugge en Kortrijk) .