Reanimatie volwassenen + gebruik van een AED - za 21/4 9h Gent

Beschrijving: 
Bijscholing in het kader van het behoud van het getuigschrift 'hulpverlener'. Deze opleiding duurt 3 uren en bevat volgende onderwerpen: basisprincipes hulpverlening, herhaling theorie en praktijk reanimatie volwassene + gebruik AED, hartaanvallen, stabiele zijligging.
Datum: 
zaterdag, 21 april, 2018 - 09:00 tot 12:00
Uiterste inschrijvingsdatum: 
21/04/2018
Locatie: 
S&R Rozebroeken, Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)
Prijs: 
12.50€ (inclusief BTW)
Taal: 
Nederlands
Min. aantal deelnemers: 
5
Max. aantal deelnemers: 
12
Gegarandeerd: 
Nee
Volzet: 
Nee
Alle opleidingen kunnen ook op locatie gegeven worden: op het werk, op school of gewoon bij u thuis!
Studenten kunnen bij LIFEGUARD, op vertoon van een geldige studentenkaart, steeds rekenen op een korting van 20 % op alle open opleidingen. Gebruik promocode STUDENT20 bij inschrijving. Niet cummuleerbaar met andere kortingen.
Groepskortingen mogelijk! Of kies voor een LIFEGUARD creditspakket! Niet cummuleerbaar met andere kortingen of acties.
Vaste klanten kunnen bij LIFEGUARD credits kopen. Het creditssysteem biedt voordelen aan particulieren en bedrijven die op regelmatige basis deelnemen aan open opleidingen. Hoe groter het aangekochte aantal credtis, hoe groter de korting. U krijgt na betaling van het creditspakket een aantal promocodes om in te vullen bij online inschrijving. Niet cummuleerbaar met andere kortingen. Meer info via info@lifeguard.be.
Wij werken met digitale facturatie: u ontvangt uw factuur via e-mail, vervolgens kan u online betalen of via overschrijving.
U kan zich online inschrijven voor onze open opleidingen via het inschrijvingsformulier.
Het minimum aantal deelnemers om een opleiding te laten doorgaan, is bereikt voor de opleidingen aangeduid als "gegarandeerd".
Binnenkort maken wij de opleidingsdata bekend voor het najaar 2017 (regio Gent, Dendermonde, Beveren-Waas, Aalst, Lier, Brugge en Kortrijk) .