Levensreddend handelen bij kinderen van 0-12 jaar - za 25/08 9h00 Gent

Beschrijving: 
Opleiding levensreddend handelen bij kinderen van 0-12 jaar. Deze opleiding voldoet aan de vereisten van Kind&Gezin voor de medewerkers van kinderdagverblijven en kinderopvangdiensten. Tijdens deze 3 uur durende cursus leert u kritieke situaties herkennen en gepast reageren: reanimeren bij hartstilstand (baby en kind), ingrijpen bij verstikking, kleine wondjes en brandwonden verzorgen en hoe te reageren bij koortsstuipen. Iedere deelnemer ontvang na afloop een attest. Deelnemen kost 33€ per persoon.
Datum: 
zaterdag, 25 augustus, 2018 - 09:00 tot 12:15
Uiterste inschrijvingsdatum: 
26/08/2018
Locatie: 
Lago Rozebroeken, Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)
Prijs: 
33.00€ (inclusief BTW)
Taal: 
Nederlands
Min. aantal deelnemers: 
5
Max. aantal deelnemers: 
12
Gegarandeerd: 
Ja
Volzet: 
Nee
Alle opleidingen kunnen ook op locatie gegeven worden: op het werk, op school of gewoon bij u thuis!
Studenten kunnen bij LIFEGUARD, op vertoon van een geldige studentenkaart, steeds rekenen op een korting van 20 % op alle open opleidingen. Gebruik promocode STUDENT20 bij inschrijving. Niet cummuleerbaar met andere kortingen.
Groepskortingen mogelijk! Of kies voor een LIFEGUARD creditspakket! Niet cummuleerbaar met andere kortingen of acties.
Vaste klanten kunnen bij LIFEGUARD credits kopen. Het creditssysteem biedt voordelen aan particulieren en bedrijven die op regelmatige basis deelnemen aan open opleidingen. Hoe groter het aangekochte aantal credtis, hoe groter de korting. U krijgt na betaling van het creditspakket een aantal promocodes om in te vullen bij online inschrijving. Niet cummuleerbaar met andere kortingen. Meer info via info@lifeguard.be.
Wij werken met digitale facturatie: u ontvangt uw factuur via e-mail, vervolgens kan u online betalen of via overschrijving.
U kan zich online inschrijven voor onze open opleidingen via het inschrijvingsformulier.
Het minimum aantal deelnemers om een opleiding te laten doorgaan, is bereikt voor de opleidingen aangeduid als "gegarandeerd".
Binnenkort maken wij de opleidingsdata bekend voor het najaar 2017 (regio Gent, Dendermonde, Beveren-Waas, Aalst, Lier, Brugge en Kortrijk) .